Gebruikte Europallets nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar gebruikte Europallets, andere houten pallets of kunststof pallets? Neem dan contact op met Wipal Pallets – Emballage uit De Lier, nabij Den Haag en Rotterdam. Wij hebben een ruime voorraad en kunnen snel leveren!

Gebruikte pallets

Het inkopen en verkopen van gebruikte pallets is een keuze die goed is voor uw portemonnee en voor het milieu. U kunt bij ons pallets inleveren. Daarnaast vindt u bij Wipal Pallets – Emballage verschillende soorten pallets voor verkoop. Wij bieden bijvoorbeeld gebruikte Europallets, blokpallets, CP1 en CP3 pallets, Düsseldorfer pallets, DPA pallets en eenmalige pallets aan. Ondanks de naam, zijn ook eenmalige pallets soms prima geschikt voor hergebruik. De pallets hebben verschillende maten en kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden.

Via de website kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen voor het aanschaffen van pallets. U vult uw gegevens, de soort en het aantal pallets in en wij berekenen de kosten. Kiest u toch voor nieuwe pallets? Op aanvraag kunnen wij deze ook leveren. Wij hebben onze eigen auto’s en vrachtwagens. Hierdoor kunnen wij snel uw bestelling leveren. Ook is het mogelijk om uw gebruikte pallets voor opkoop aan te bieden. Pallets en emballage komen wij dan graag bij u ophalen.

Andere producten

Bij Wipal Pallets – Emballage, gevestigd nabij Rotterdam, kunt u naast pallets ook andere producten vinden. Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte IBC containers voor opslag of vervoer, naar kratten of naar palletboxen? Ook dit vindt u in ons assortiment. Daarnaast bieden wij regelmatig verschillende tijdelijke producten aan. Deze producten vindt u in onze Marktplaatsadvertentie.

Contact met Wipal Pallets – Emballage

Op zoek naar gebruikte Europallets, andere pallets of een IBC container? Of wilt u juist gebruikte pallets verkopen? Neem dan contact met ons op door te bellen of een mailtje te sturen. Als u producten wilt verkopen, dan is het mogelijk om foto’s van uw partij via WhatsApp te sturen. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen!