Gebruikte kunststof pallets kopen nabij Den Haag

Bent u op zoek naar kwalitatief goede en betrouwbare gebruikte kunststof pallets voor uw bedrijf in Den Haag? Zeker als u een eigen onderneming heeft en een bulklevering gebruikte kunststof pallets kopen wilt of als u als particulier een kleine hoeveelheid gebruikte pallets van kunststof zoekt: bij Wipal B.V. bent u op de juiste plek voor goede gebruikte kunststof pallets in allerlei soorten en maten. Wat kan Wipal B.V. als palletleverancier voor u betekenen in de regio Den Haag? U leest het hieronder!

 

Veel keuze & aantrekkelijke prijzen

Bedrijven en particulieren die gebruikte kunststof pallets kopen, willen uiteraard voldoende keuze hebben. Zeker als u een eigen onderneming heeft en pallets nodig heeft in de juiste maatvoeringen, is het belangrijk dat er voldoende aanbod is. Of u nu grote rechthoekige of kleinere vierkante gebruikte kunststof pallets zoekt, of tweedehands pallets van hout in diverse maten: bij Wipal B.V. is een brede keuze en professioneel maatwerk altijd het uitgangspunt. Maar ook voor kratten en palletboxen kunt u bij ons terecht.

Een groot voordeel van ons tweedehands assortiment pallets is dat onze gebruikte pallets van kunststof en hout scherp geprijsd zijn. In vergelijking met nieuwe pallets kunt u door gebruikte kunststof pallets kopen flink wat geld besparen bij Wipal B.V. Prettig is daarbij natuurlijk ook dat u bijdraagt aan een beter klimaat en milieu, doordat u gerecyclede materialen opkoopt.

 

Korte levertijden & een professionele service

Bij Wipal B.V. bent u verder verzekerd van korte levertijden. Na het plaatsen van een bestelling leveren wij de tweedehands plastic of houten pallets snel en zorgvuldig bij u af. Daarbij bieden wij service op maat voor onze klanten. Zoekt u speciale pallets die niet direct leverbaar lijken? Of wilt u een eigen palletvoorraad aan ons doorverkopen? Ook dan staan wij als professionele pallethandelaar en emballage-specialist voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.