Oude pallets inleveren bij Den Haag

Wilt u uw oude pallets inleveren nabij Den Haag? Wipal koopt uw producten op. Op deze manier dragen we samen een steentje bij aan het verbeteren van het milieu en krijgen pallets een tweede leven. Heeft u nog pallets van hout of kunststof liggen of wilt  u van uw kratten of palletboxen af? Wij geven u er een eerlijke prijs voor.

Waarom pallets inleveren bij Wipal?

Wilt u pallets inleveren bij Wipal? Wij zijn hartstikke blij met deze gebruikte producten. Houten pallets zijn erg sterk en gaan lang mee. Ze worden niet alleen tweedehands verkocht, maar krijgen soms ook een derde of zelfs een vierde leven. Lichtbeschadigde producten zijn ook welkom, omdat we kleine reparaties kunnen uitvoeren. Kunststof en plastic pallets zijn minder makkelijk te repareren, maar zijn onmisbaar in de logistieke wereld. Vooral in de voedselindustrie zijn ze populair, omdat ze HACCP-gecertificeerd zijn. Ze worden niet beïnvloed door weersomstandigheden en zijn geen voedingsbodem voor schimmel. Nieuwe kunststof en plastic pallets zijn echter duur en tweedehands producten bieden veel bedrijven een geweldige oplossing. Hetzelfde geldt voor kunststof en plastic kratten. Pallets een tweede leven geven is goed voor het milieu, de koper en voor u als oorspronkelijke gebruiker. U verdient namelijk nog iets aan uw product!

Helpt u ons een handje met gebruikte pallets in regio Den Haag?

Ziet u recyclen wel zitten? Wij zien uw pallets, palletboxen en kratten graag tegemoet. Het is zonde om de producten weg te gooien. Door oude pallets inleveren, heeft iemand anders er nog wat aan. Wij kopen ze in, knappen ze op, maken ze schoon en verkopen ze weer door. Zo zijn we samen duurzaam bezig! Of u nu veel of weinig pallets heeft, of u nu zakelijk of particulier bent, we werken graag samen. Op deze manier kunnen wij een breed assortiment aanbieden aan diegenen die graag tweedehands pallets inkopen. Kortom, wij zijn het juiste adres voor het opkopen en innemen van uw pallets.