Gebruikte IBC tank kopen nabij Rotterdam

IBC containers zijn geschikt voor de opslag en het vervoer van vloeistoffen. Bij Wipal Pallets –Emballage, onder de rook van Rotterdam, kunt u nieuwe en gebruikte IBC tanks kopen. Naast de mogelijkheid voor het vervoeren van vloeistoffen kunnen de tanks ook ingezet worden als waterton, bijvoorbeeld voor uw dieren op het land. Met een speciale set is het mogelijk om het uitloopgat aan te sluiten op een drinkbak, geschikt voor koeien of paarden die de hele zomer op het land staan.

 

Gebruikte IBC container kopen

De gebruikte IBC tanks die wij verkopen kunnen vakkundig en volledig gereinigd worden. Daardoor zijn de containers desgewenst ook geschikt voor de opslag en het vervoer van levensmiddelen en scheikundige vloeistoffen. Een gebruikte IBC container heeft een inhoud van 1000 liter. Bovenaan het vat vindt u een deksel, onderaan een uitloopkraan. De ombouw van de container is een gegalvaniseerd frame. Doordat de tank bevestigd is op een stevige kunststof, metalen of houten pallet zijn de tanks gemakkelijk te plaatsen en goed te vervoeren.

 

Wilt u een waterreservoir kopen nabij Rotterdam, dan kunt u ook kijken naar een gebruikte IBC tank. Door een regenpijp op het vulgat bovenop en een tuinslang op de uitloopkraan aan te sluiten, kunt u met het opgevangen regenwater uw moestuin of bloemen besproeien.

 

Neem contact met ons op

Omdat wij met gebruikte artikelen werken, hanteren wij geen vaste prijzen. Wilt u een watertank kopen, pallets inleveren, andere zaken kopen of verkopen aan Wipal Pallets – Emballage of heeft u interesse in een gebruikte IBC container? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij maken voor u een offerte op maat!