Volledige logistieke oplossing

Ruim assortiment

In- en verkoop pallets

Pallets kopen als particulier

Pallets kopen is voor een particulier die op zoek is naar een betaalbare oplossing voor een project een uitstekende keuze. Of u nu pallets nodig heeft voor tuinmeubelen, doe-het-zelfprojecten of opslag, bij Wipal uit De Lier bieden een breed assortiment aan pallets aan die aansluiten bij uw behoeften. Onze pallets zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende maten en uitvoeringen, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw project.

Pallets laden in vrachtwagen

Bent u op zoek naar pallets om als particulier te kopen?

Kratten

Het gemak van bij onze handel pallets kopen als particulier

Als particulier wilt u pallets kopen die zowel kwalitatief als betaalbaar zijn. Onze pallets zijn ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van creatieve projecten tot praktische opslagoplossingen. Wij beschikken over een ruim assortiment van verschillende pallets, waaronder:

Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte pallets aan, waardoor u kunt kiezen wat het beste past bij uw budget en wensen. Bovendien hoeft u zich als particulier bij het kopen van pallets geen zorgen te maken om de levering. Door middel van onze eigen auto’s en vrachtwagens kunnen wij de pallets gemakkelijk bij uw huis afleveren.

Heeft u gebruikte producten die u wilt verkopen?

Heeft u pallets of emballage te koop? Als pallethandel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraad. Op dit moment zoeken wij:

  • DPA Pallets
  • Kunststof palletboxen
  • Middelzware – zware houten pallets
  • Kunststof pallets 80×120 en 100×120

Zoekt u iets speciaals?

Naast ons vaste assortiment hebben wij ook tijdelijke producten. Kijk voor het actuele aanbod op Marktplaats.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw pallets

Bent u geïnteresseerd in pallets kopen bij ons als particulier? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Met onze ervaring in de pallethandel kiest u bij ons voor kwaliteit, betaalbaarheid en veelzijdigheid. Pallets kopen was nog nooit zo gemakkelijk.

Huub

Huub van Velden

Verkoopmanager

huub@wipal.nl
Huub

Tim de Wit

Teamleider Logistiek

tim@wipal.nl

U kunt altijd contact met ons opnemen