Volledige logistieke oplossing

Ruim assortiment

In- en verkoop pallets

Kunststof pallets kopen

Bij Wipal uit De Lier kunt u kunststof pallets kopen als u op zoek bent naar duurzame en efficiënte oplossingen voor uw logistieke processen. Deze pallets zijn ideaal voor diverse sectoren, waaronder de voedingsindustrie, farmaceutische industrie en detailhandel. Kunststof pallets zijn hygiënisch, gemakkelijk te reinigen en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Daardoor zijn de pallets een betrouwbare keuze voor zowel opslag als transport. Door kunststof pallets te kopen, investeert u in een lange levensduur en hoge prestaties van uw logistiek.

Pallets laden in vrachtwagen

Bent u op zoek naar kunststof pallets om te kopen?

Kratten

De voordelen van kunststof pallets kopen voor uw logistiek

Als u overweegt om kunststof pallets te kopen, zoekt u naar een product dat duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt. Kunststof pallets zijn niet alleen licht en sterk, maar ook bestand tegen corrosie, chemicaliën en vocht. Deze pallets kunt u kopen voor gebruik in veeleisende omgevingen waar hygiëne en sterkte cruciaal zijn. Bovendien zijn kunststof pallets herbruikbaar en recyclebaar, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid van uw bedrijf. U kunt onze kunststof pallets kopen in verschillende maten en uitvoeringen. Wij beschikken over tweedehands kunststof pallets en nieuwe. Zo vindt u altijd een pallet die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Heeft u gebruikte producten die u wilt verkopen?

Heeft u pallets of emballage te koop? Als pallethandel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraad. Op dit moment zoeken wij:

  • DPA Pallets
  • Kunststof palletboxen
  • Middelzware – zware houten pallets
  • Kunststof pallets 80×120 en 100×120

Zoekt u iets speciaals?

Naast ons vaste assortiment hebben wij ook tijdelijke producten. Kijk voor het actuele aanbod op Marktplaats.

Vraag uw offerte vandaag met gemak aan

Bent u geïnteresseerd in het kopen van kunststof pallets voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en vraag vandaag nog een offerte aan. Ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze ervaring in de pallethandel. Wij zorgen ervoor dat u uw kunststof pallets zo snel mogelijk geleverd krijgt met onze eigen auto’s en vrachtwagens.

Huub

Huub van Velden

Verkoopmanager

huub@wipal.nl
Huub

Tim de Wit

Teamleider Logistiek

tim@wipal.nl

U kunt altijd contact met ons opnemen