Volledige logistieke oplossing

Ruim assortiment

In- en verkoop pallets

Houten pallets kopen in de regio Den Haag

Houten pallets kopen in Den Haag en omstreken is een slimme keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan robuuste oplossingen voor hun logistiek. Of het nu gaat om transport, opslag of distributie, houten pallets zijn voor al die elementen belangrijk. Bij Wipal uit De Lier kunt u een ruim assortiment aan houten pallets kopen. Door bij ons houten pallets te kopen, verzekert u zich van producten die de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw logistieke processen verbeteren.

Pallets laden in vrachtwagen

Wilt u houten pallets kopen in de regio Den Haag?

Houten pallets opslagplaats

Waarom houten pallets kopen

Als u overweegt om houten pallets te kopen, wilt u natuurlijk zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. U kunt onze houten pallets kopen in regio’s als Rotterdam en Den Haag en zijn geschikt voor diverse sectoren. Ze zijn sterk, betrouwbaar en ideaal voor zowel nationaal als internationaal transport. Bij ons kunt u houten pallets kopen en zeker zijn van hoge standaard en service. U kunt onze houten pallets gebruikt, maar ook nieuw kopen. Ze zijn grondig geïnspecteerd en, indien nodig, gerepareerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van uw bedrijfsvoering.

Heeft u gebruikte producten die u wilt verkopen?

Heeft u pallets of emballage te koop? Als pallethandel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraad. Op dit moment zoeken wij:

  • DPA Pallets
  • Kunststof palletboxen
  • Middelzware – zware houten pallets
  • Kunststof pallets 80×120 en 100×120

Zoekt u iets speciaals?

Naast ons vaste assortiment hebben wij ook tijdelijke producten. Kijk voor het actuele aanbod op Marktplaats.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw houten pallets

Bent u geïnteresseerd in het kopen van houten pallets in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek wie wij zijn en hoe wij u kunnen helpen. Onze ervaring in de pallethandel stelt ons in staat om u te ondersteunen en te voorzien van de beste oplossingen wanneer u houten pallets wilt kopen. Door onze pallets te kopen, kiest u voor kwaliteit, ontzorging en duurzaamheid.

Huub

Huub van Velden

Verkoopmanager

huub@wipal.nl
Huub

Tim de Wit

Teamleider Logistiek

tim@wipal.nl

U kunt altijd contact met ons opnemen