Volledige logistieke oplossing

Ruim assortiment

In- en verkoop pallets

Pallets kopen in omgeving Den Haag

Voor bedrijven en particulieren is het een uitstekende keuze om pallets bij ons te kopen in de omgeving van Den Haag of Rotterdam. Of u nu nieuwe of gebruikte pallets nodig heeft, bij Wipal uit De Lier bieden we een breed scala aan opties aan. Onze pallets zijn duurzaam en kunnen snel geleverd worden. Bij ons bent u zeker van een goed product dat snel geleverd wordt.

Pallets laden in vrachtwagen

Bent u op zoek naar pallets nabij Den Haag?

Houten pallets opslagplaats

Waarom u het beste pallets bij ons kunt kopen

Als u pallets wilt kopen, wilt u natuurlijk kwaliteit en snelle levering. Als ervaren pallethandel hebben wij een ruim assortiment aan milieuvriendelijke pallets. U kunt bij ons onder andere:

U draagt bovendien bij aan een duurzame toekomst, omdat wij onze pallets recyclen. Daarom kunt u bij ons ook uw gebruikte pallets verkopen. Wij staan klaar om u de beste oplossingen te bieden voor uw logistieke uitdagingen, zodat u pallets kunt kopen zonder u zorgen te maken om de levering.

Heeft u gebruikte producten die u wilt verkopen?

Heeft u pallets of emballage te koop? Als pallethandel zijn wij altijd op zoek naar nieuwe voorraad. Op dit moment zoeken wij:

  • DPA Pallets
  • Kunststof palletboxen
  • Middelzware – zware houten pallets
  • Kunststof pallets 80×120 en 100×120

Zoekt u iets speciaals?

Naast ons vaste assortiment hebben wij ook tijdelijke producten. Kijk voor het actuele aanbod op Marktplaats.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Pallets aanschaffen was nog niet eerder zo eenvoudig. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen om het proces van pallets kopen in Zuid-Holland eenvoudiger te maken. Wij staan klaar om u te voorzien van de beste oplossingen.

Huub

Huub van Velden

Verkoopmanager

huub@wipal.nl
Huub

Tim de Wit

Teamleider Logistiek

tim@wipal.nl

U kunt altijd contact met ons opnemen